Referenties

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Daarom laten we het liefst hen vertellen over de ervaringen met ons in de bestaande samenwerking.

PFSG (Professional Facility Service Group);

Annemarie Buijs (Business Manager)

“De service die Uniplan levert en de snelheid waarmee er gewerkt wordt door Uniplan is super! Korte lijnen, prettige contactpersoon [contactpersonen] die aan een half woord genoeg hebben. Er wordt meegedacht, vooruitgedacht en in sommige gevallen staat de levering al klaar voor verzending, voordat er besteld is. Erg proactief is Uniplan ook in het verlenen van adviezen, waar uiteindelijk onze gezamenlijke opdrachtgever [en de eindgebruiker] hun voordeel mee doen”

NEMO Science Museum;

Jan Struikmans (Facilitair Manager/Coördinator Veiligheid)

“Sinds enkele jaren betrekken wij de sanitaire producten en diensten van Uniplan BV. Het is scherp geprijsd, maar bovenal is het goed geregeld. We hebben korte en directe lijnen. In noodgevallen komt er direct iemand vanuit Noord naar het Centrum”

De Haan Facilitaire Dienstengroep:

Rens Sakko (Operationeel Manager)

“Uniplan is reeds jaren de partner van de Haan Facilitaire Dienstengroep. Dit daar Uniplan staat voor een nauw betrokken samenwerking, waarbij een proactieve houding van de commercieel manager (Marco Harijgens) staat voor een goede wisselwerking met de Rayonleiders. Met deze wisselwerking kunnen wij onze klanten snel en bijna altijd binnen 24 uur bedienen tegen scherpe prijzen. Hierdoor worden wij “ontzorgd” wat tevens omzet oplevert. ”